TV BITS

Survivor: Κατηγορούν ευθέως τον Πάνο Καλλίδη πως κλέβει λάδι [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ένας πρώην παίκτης της ομάδας των Διάσημων, δέχτηκε τα πυρά πρώην συμπαικτών του.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην Μπλε ομάδα.


Στο χθεσινό Συμβούλιο, ο Τριαντάφυλλος, που είναι στη Κόκκινη ομάδα, η οποία διαμένει στην πρώην καλύβα των Διάσημων, είπε στο Συμβούλιο, πως όταν έφυγε ο Πάνος από την καλύβα, μάλλον έφυγε βιαστικά και εξήγησε πως  οι Κόκκινοι βρήκαν κρυμμένο λάδι, στα πράγματα του Πάνου. Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσαν και άλλοι Κόκκινοι όπως ο Κονδυλάτος.

Στην πορεία ο Πάνος, δεν έκρυψε την οργή του για όσα άκουσε λέγοντας: «ντροπή σε μερικά άτομα που η κουβέντα τους είναι προτετελεσμένη! Πριν γίνει το δικαστήριο δεν λέμε ότι το έχω κάνει. Εγώ λέω κατηγορηματικά ότι δεν το έχω κάνει, ποτέ δεν  έκλεψα λάδι και δεν ξέρω πως ο συνάδελφος μου πήρ ετον λόγο από όλους και βγήκε και το είπε πρώτος. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι».

«Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι! Γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ! Ας ορκιστούν και στα παιδιά τους αν έχει βρεθεί στην καλύβα λάδι. Ντροπή τους, μόνο αυτό έχω να πω» πρόσθεσε ο Πάνος Καλλίδης.

Αμέσως, τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να απαντήσει! «Μπορεί να είναι ντροπή μας, Πάνο, αλλά η αλήθεια όπως έχω πει πολλές φορές πονάει. Στην καλύβα το λάδι το βρήκε η Ασημίνα, δεν πήγα εγώ να το βρω. Λες για μένα ντροπή αλλά είπε ο Περικλής όλη η ομάδα η πρώην να μιλήσουμε. Έχεις μια επίθεση σε μένα μόνο χωρίς λόγο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!