TV BITS

Survivor: Δάκρυσε ο Τριαντάφυλλος μετά την ήττα και τα ειρωνικά σχόλα που δέχτηκε

Το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor, είχε ένα πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, αφού οι νικητές απόλαυσαν πίτσα.

Και σίγουρα και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ αυτό το έπαθλο φαγητού, έτσι ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους Κόκκινους να χάνουν τελικά με σκορ 10-9.


Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας (η οποία έχει σημειώσει πολλές ήττες και το φαγητό στην ομάδα είναι λιγοστό) δεν μπόρεσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους, ενώ υπήρξαν και εντάσεις.


Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, μάλιστα φάνηκε να "λυγίζει" όταν επέστρεψε στην παραλία και τον είδαμε με δάκρυα στα μάτια, αφού όχι μόνο τον έχει τσακίσει η πείνα, αλλά έγινε και αποδέκτης ειρωνικών σχολίων από παίκτη της Μπλε ομάδας, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες του.


Συγκεκριμένα ο  James μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί τον Τριαντάφυλλο λέγοντας του «αν θέλει να του δώσει τον αριθμό για να παραγγείλει πίτσα». Αν κι αρχικά ο Τριαντάφυλλος φάνηκε να παίρνει χαλαρά το «καρφί» του James λέγοντάς τους να απολαύσουν το έπαθλο, δεν ίσχυσε το ίδιο και κατά την επιστροφή στην καλύβα με τον Τριαντάφυλλο να κλαίει από τα νεύρα. Μάλιστα οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι κάποιος τόσο μικρός μίλησε έτσι στον Τριαντάφυλλο που είναι μεγαλύτερος κι έχει μια καλλιτεχνική πορεία.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!