TV BITS

Survivor: Ένταση επικράτησε στο Συμβούλιο - Δύο οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Μια ακόμη ήττα των Διάσημων οδήγησε την ομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν υποψήφιους για αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο επικράτησε ένταση, καθώς οι παίκτες μιλούσαν για το τι συνέβη στα αγωνίσματα.

Το γεγονός που σχολιάστηκε έντονα είναι ότι οι Μαχητές είναι περισσότερο γυμνασμένοι σε σχέση με τους Διάσημους και για αυτό υπερτερούν σε αρκετά αγωνίσματα. Τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης που ένιωσε θιγμένος που στο τελευταίο σετ ο Αλέξης Παππάς δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ίσα και παράτησε την προσπάθεια σαν τον υποτιμά με τον τελευταίο να του απαντά ότι βάζει φιτιλιές και δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πετύχει. Στην συνέχεια μπήκαν κι άλλοι στην συζήτηση με τον Νίκο να αναφέρει ότι ένιωσε πως υποτίμησε τις δυνάμεις του κι ήταν σαν να του έλεγε ότι αν ήθελε να το πάρει στα σοβαρά, θα τον κέρδιζε.

Στο τέλος ο Περικλής Κονδυλάτος του ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να νιώθει ταπεινωμένος, αφού αξίζει κι η ομάδα του κέρδισε ενώ ο Chris Σταμούλης δήλωσε για τους Διάσημους ότι είναι ηττοπαθείς και βάζουν μπροστά συνέχεια την ηλικία τους αλλά αυτό δεν θα τους βγει σε καλό.

Στην ψηφοφορία πρωταγωνίστησαν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Πάνος Καλλίδης κι ο Γιώργος Κοψιδάς και το αποτέλεσμα κρίθηκε καθαρά την τελευταία στιγμή αφού κι οι τρεις τους ήταν πολύ κοντά στις αρνητικές ψήφους που έλαβαν.

Με ισοψηφία οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Καλλίδης κι ο Γιώργος Κοψιδάς που θα χρειαστούν τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού για να παραμείνουν στο νησί.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!