TV BITS

Survivor: Ήττα για τους Μαχητές - Ψήφισαν υποψήφιο για αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές βίωσαν την πρώτη ήττα τους σε αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ήδη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτή την εβδομάδα, οι Διάσημοι είχαν χάσει και είχαν αναδείξει ως υποψήφια για αποχώρηση την Αγγελική Λάμπρη.


Στο χθεσινό αγώνισμα, όπου οι παίκτες διαγωνίζονταν με κλειστά τα μάτια, οι Διάσημοι πήραν τη νίκη με σκορ 10-7 και έτσι οι Μαχητές κλήθηκαν για πρώτη φορά να αναδείξουν κάποιον ή κάποια που θα είναι υποψήφιος/α για αποχώρηση.

 

Οι Μαχητές φάνηκαν πιο σταθεροί από τους Διάσημους στην ψηφοφορία τους αφού δεν υπήρξε διασπορά ψήφων και μόνο δύο πρόσωπα μονοπώλησαν το χαμηλό ενδιαφέρον των συμπαικτών τους. Με κύριο κριτήριο τις ελάχιστες δυνατότητες στα αγωνίσματα, οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος κι ο Νίκος Μπάρτζης.

Ωστόσο με μία ψήφο παραπάνω τελικά ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση και θα ακολουθήσει την Αγγελική Λάμπρη από τους Διάσημους στην διαδικασία αποχώρησης. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε στενοχωρημένος κι έκπληκτος που ψηφίστηκε τόσο πολύ από τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!