TV BITS

Survivor: Συγκινούν τα λόγια του Τριαντάφυλλου για τον πατέρα του

Το νέο Survivor σαρώνει σε τηλεθέαση και ένα από τα πρόσωπα που προκαλούν πολλά σχόλια είναι και ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, o τραγουδιστής  ήταν και πάλι... πρωταγωνιστής, αφού αρχικά τον είδαμε να είναι εκνευρισμένος με την ψηφοφορία όπου και ο ίδιος αναδείχτηκε υποψήφιος, αφού οι Διάσημοι έχασαν και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας. Μάλιστα η συμπαίκτρια και συνάδελφός του Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως ο τραγουδιστής από τη στιγμή που ψηφίστηκε υποψήφιος για αποχώρηση κάνει επίθεση σε όλους.

Στην πορεία τον είδαμε να ζητά συγγνώμη από τον Γιώργο Κοψιδά επειδή τον ψήφισε

«Έκανα λάθος, σου ζητώ συγγνώμη, το μετανιώνω που σε ψήφισα. Ήθελα να στο πω να φύγει από πάνω μου. Σαν Τριαντάφυλλος είμαι λάθος!» είπε.

 

Επίσης τον είδαμε 

 

Παράλληλα «λύγισε» μιλώντας για τον πατέρα του.

«Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στο δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου».

Με δάκρυα στα μάτια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε πως «από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα». Αμέσως μετά, αναφέρθηκε με τρεμάμενη φωνή στη σύζυγο και τα παιδιά του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!