TV BITS

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς μια παίκτρια των Μαχητών [βίντεο]

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε χθες στο δεύτερο επεισόδιο του νέου κύκλου του Survivor, αφού μια παίκτρια της ομάδας των Μαχητών ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει.

Μολονότι οι Μαχητές, μέχρι στιγμής δείχνουν να πετυχαίνουν μόνο νίκες και χθες οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού η ομάδα των Διάσημων, για να ψηφίσει τους πρώτους υποψήφιους για αποχώρηση, είδαμε μια οικειοθελή αποχώρηση και από την ομάδα των Μαχητών.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Έλενα Λιλιοπούλου και εκείνη σημείωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ».

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση» πρόσθεσε η Έλενα Λιλιοπούλου στον παρουσιαστή του Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!