TV BITS

Dot: Πολλούς λαμπερούς καλεσμένους θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΙΓΜΑ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής, μας κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και ενότητες για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, καλεσμένη του Dot. είναι η Νατάσα Καλογρίδη. Μιλά για τη νέα μορφή που έχει πάρει η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και εξηγεί τι ήταν αυτό που την έκανε να θέλει να είναι μαζί του. Αναφέρεται στον θάνατο του πατέρα της που σημάδεψε τη ζωή της όταν ήταν μόλις έξι ετών και για τη σχέση με τον αδερφό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη και τον θαυμασμό που νιώθει γι’ αυτόν. Τέλος, εξηγεί πώς αντιμετωπίζει τη νέα πραγματικότητα με την πανδημία.

Ακόμη:

Η Δανάη Λουκάκη από τις "Άγριες Μέλισσες" μιλά για το μυστικό της ομορφιάς της.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει λαχταριστούς λουκουμάδες με τυρί και μέλι και ο Γιάννης Αποστολάκης τυροπιτάκια με μπεσαμέλ και μαρμελάδα ντομάτας.

Ο διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου εξηγεί για το μυστικό της σωστής διατροφής που κρύβεται στο dna μας.

Και, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα στον αγώνα κατά του aids, βλέπουμε 40 διάσημους Έλληνες που πέρασαν από το βιντεοκλίπ των Onirama.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στον καναπέ του Dot. κάθεται ο Αλέξης Γεωργούλης. Ξεκαθαρίζει το θέμα της αμοιβής του από το ευρωκοινοβούλιο, μιλά για το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, αναφέρεται στο τηλεφώνημα της μητέρας του που του ζήτησε τον λόγο για την... κόντρα του με τον Γιάννη Σπαλιάρα, εξηγεί γιατί δεν μπορεί να παίξει σε σίριαλ και αποκαλύπτει ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς σύντροφο.

Ακόμη:

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρίνα Ψάλτη μιλούν για την καραντίνα, την αστρολογία και τις δυσκολίες που... έρχονται.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει νοστιμότατο κέικ κανέλας με αστεροειδή γλυκάνισο ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη δίνει τη δική της εκδοχή τάρτας με τρία είδη σοκολάτας και ετοιμάζει κι ένα πιάτο από ψητά μήλα με σος αλμυρής καραμέλας.

 

 

DOT.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο ΣΙΓΜΑ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!