TV BITS

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για αυτή [βίντεο]

Η 31χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής Love It δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική ζωή της, αλλά χθες έκανε μια εξαίρεση και αναφέρθηκε σε ένα πρώην σύντροφό της, ενώ μίλησε και για τον ιδανικό σύντροφο που θα ήθελε.

Με αφορμή δήλωση του Πέτρου Λαγούτη, ο οποίος είπε on camera,  πως δε θα έκανε ξανά σχέση με ηθοποιό, μίλησε για μία σχέση που είχε στο παρελθόν και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τα ωράρια της.

«Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε τι τελικά την ελκύει στους άντρες.

«Πάντως εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου» και κατέληξε λέγοντας:

«Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά…»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!