TV BITS

The Voice: Αυτός ο ζωγράφος δεν φάνηκε να χάρηκε που προκρίθηκε

Συνήθως οι διαγωνιζόμενοι του The Voice που καταφέρνουν να προκριθούν... πανηγυρίζουν επειδή μπήκαν στην ομάδα κάποιου coach, αλλά αυτό δεν συνέβη με αυτόν το διαγωνιζόμενο.

Ο 49χρονος Αντώνης Τιτάκης είναι ζωγράφος και ανέβηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για να δει τι μπορεί να καταφέρει και στην μουσική. 

Ο ίδιος είπε πως σε κάποιο στάδιο της ζωής του έπρεπε να επιλέξει αν τον εκφράζει περισσότερο η ζωγραφική ή η μουσική και διάλεξε την πρώτη. Τώρα είπε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσει και την δεύτερη μέσω του The Voice.

Ο ίδιος τραγούδησε τον «Αυγερινό» κι ενώ όλα φαίνονταν χαμένα, ο Σάκης Ρουβάς γύρισε προς έκπληξή του την καρέκλα του και μάλιστα ο coach ήταν πολύ ενθουσιασμένος.

Ωστόσο ο διαγωνιζόμενος δεν φάνηκε να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του Σάκη

Μπορεί ο Αντώνης να δήλωνε χαρούμενος, αλλά δεν φαινόταν καθόλου στο πρόσωπό του και δεν ήθελε να μιλήσει και πολύ. Χαρά και λύπη ίδιο πράγμα. Τόσο που ο Σάκης Ρουβάς του είπε ότι αν δεν του άρεσε που γύρισε την καρέκλα να το το επαναλάβουν και να μην γυρίσει. Μάταια οι υπόλοιποι cοaches προσπαθούσαν να τον κάνουν να γελάσει λίγο, ο Αντώνης δεν άλλαξε έκφραση και το απέδωσαν στο ότι έχει μια γλυκιά μελαγχολία, μία εσωτερικότητα, όπως χαρακτηριστικά είπε η Έλενα Παπαρίζου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!