TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Ο Παπαδάκης τρέλανε τον Μουτσινά με αυτό που πρότεινε

Ο Νίκος Μουτσινάς φέτος τις γιορτές έχει αναλάβει ένα... περίεργο ρόλο: να δωρίζει χριστουγεννιάτικα δέντρα σε άλλες εκπομπές και τώρα κάποιος μάλλον το παράκανε με τις απαιτήσεις του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι πως θα στείλει ένα δέντρο στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης τον... έκραξε πως δεν τηρεί τις υποσχέσεις του.
Τελικά χθες το πρωί, ο Νίκος Μουτσινάς τήρησε την υπόσχεσή του και έστειλε ένα δέντρο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με τον παρουσιαστή να εντυπωσιάζεται και να λέει: «Μπράβο Νικόλα, ήσουν συνεπής! Δείξτε το δέντρο… Αυτός παιδιά θα φαλιρίσει, στέλνει στην Μαλέσκου, σε εμάς, τώρα θα παραπονεθούν οι άλλες εκπομπές…Να τον ικανοποιήσουμε και εμείς, σου έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο με τραγουδάκια και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας… Με όλη μας την αγάπη και Νικόλα, να βγάλεις μαλλιά»!

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και κάνοντας πλάκα, είπε στο Νίκο Μουτσινά σε ποιες άλλες εκπομπές του καναλιού του θέλει να στείλει δέντρο και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή.


Αφού τον ευχαρίστησε λοιπόν, του είπε: «Θέλω σε παρακαλώ πολύ, εκ μέρους της Φαίης Σκορδά, θέλει ένα δέντρο. Θέλει ένα δέντρο το Ρουκ Ζουκ, η Μπεκατώρου και ο Θοδωρής Κυριακού μόλις μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει κι εκείνος ένα δέντρο. Τώρα που βλέπω και τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα μοιάζουμε» του είπε μεταξύ άλλων. 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!