TV BITS

The Voice: Τα έχασε όταν είδε πως γύρισαν δύο coaches [βίντεο]

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε το 11ο επεισόδιο των φετινών Blind Audtitions του The Voice, όπου μια όμορφη κοπέλα από τη Βόρεια Ελλάδα, έγινε το μήλο της έριδος ανάμεσα στο Σάκη και τον Πάνο.

Η Λία Μίχου ήρθε από την Θεσσαλονίκη στο The Voice με αέρα. Η ίδια θέλησε να κάνει μία νέα αρχή στην Αθήνα και να αφήσει τον χώρο του θεάτρου καθώς κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι όπως πίστευε.

Η Λία τραγούδησε «Η μπόσα νόβα του Ησαϊα» και κατάφερε την τελευταία στιγμή να γυρίσει τις καρέκλες του Πάνου Μουζουράκη και του Σάκη Ρουβά. Οι δυο τους έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της καθώς φορούσε κι ένα κόκκινο φόρεμα που την αναδείκνυε ακόμα πιο πολύ. Αν κι αρχικά φαινόταν ότι ο Σάκης θα κερδίσει στα σημεία, η επίμονη και χιουμοριστική διεκδίκηση του Πάνου άλλαξε τα πράγματα. Ο ίδιος ήθελε να την ακούει συνέχεια να μιλά και δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα από πάνω της.

Η ίδια δε είπε πως ήθελε να φύγει γιατί της ήταν αδύνατο να το πιστέψει πως γύρισαν οι δύο coaches, ενώ μίλησε για τις σπουδές θεάτρου που ξεκίνησε στην Καλών Τεχνών, αλλά την "απογοήτευσαν" καθώς το θέατρο έχει λιγότερη λάμψη και περισσότερη δουλειά από όση φαντάζονταν.

Και ο Πάνος βρήκε την ευκαιρία να πει στη Λία, πως ο Σάκης είναι υπέρμαχος της πολλής δουλειάς.

Τελικά επέλεξε να πάει στην ομάδα του Πάνου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!