TV BITS

Big Brother: Η Άννα Μαρία αποκάλυψε πως έφτασε κοντά στο θάνατο

Στο χθεσινοβραδινό Live του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν υποψήφια για αποχώρηση, αλλά τελικά κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και να είναι μέλος της τελικής δεκάδας.

Λίγο πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη, η Άννα Μαρία παρουσίασε τη γραμμή ζωής της και συγκλόνισε με όσα αφηγήθηκε.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία μίλησε για την φτώχεια και την αρρώστια σαν παιδί ενώ αναφέρθηκε και στο πως εξελίχθηκε επαγγελματικά.

«Γεννήθηκα σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, είμαι το τρίτο παιδί της οικογένειας και είχα αρκετά οικονομικά προβλήματα. Όταν ήμουν 2,5 χρονών ήπια χλωρίνη, νε πήγαν στο νοσοκομείο κι ο γιατρός τους είπε ότι είχα πάθει ειλεό. Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε μία γυναίκα πολύ φτωχή που είπε στους γονείς μου να με τάξουν στον Άγιο Νικήτα. Τελικά έγινα καλά μετά την εγχείριση. Το 1985 γεννήθηκε ο τέταρτος αδερφός μου που ήταν τυφλός . Στο νοσοκομείο δεν τον πρόσεξαν πολύ οι γιατροί και κόλλησε μηνιγγίτιδα με αποτέλεσμα να μην περπατά και να μην μιλά.

Όταν ήμουν 8 ετών είχαμε μια περιπέτεια με συγγενείς μας και φύγαμε για να μην ξεσπάσει βεντέτα. Εκεί που πήγαμε με αποκαλούσαν «χωριάτα», δεχόμενη πολύ bullying. Στα 15 χτύπησε ξανά ο ειλεός, ήμουν στο νοσοκομείο ένα μήνα καλωδιωμένη. Ήμουν 40 κιλά αλλά επέζησα.

Το 2001 έφυγα στην Ιταλία για να σπουδάσω και το 2006 πήρα το πτυχίο μου μετά από πολλές δυσκολίες. Το 2009 υπήρχαν ξανά προβλήματα υγείας στην οικογένεια με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου ενώ το 2010 άνοιξα το δικό μου γραφείο ως δικηγόρος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά αλλά σταδιακά ο κόσμος δεν είχε χρήματα κι αναγκάστηκα να φύγω από εκεί που νοίκιαζα και να επιστρέψω στους γονείς μου. Έπεσα σε κατάθλιψη.

Έπειτα ήρθα στην Αθήνα και στράφηκα με τη δημοσιογραφία γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά.» ανέφερε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!