TV BITS

My Style Rocks: Γνωρίστε τον Mister GS Hellas 2020 που μπήκε στο σόου

Ο Μηνάς Αϊδόνης δεν θα είναι πλέον ο μόνος άντρας διαγωνιζόμενος του My Style Rocks, αφού από αυτή την εβδομάδα  έχει πλάι του έναν... εστεμμένο ανδρικών καλλιστείων, τον σέξι Σπύρο Νικολαΐδη. 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι 26 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα. Από μικρή ηλικία, από ανέφερε και στο εισαγωγικό βίντεο του My Style Rocks, ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων.


Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ στον ελεύθερo του χρόνο, ασχολείται με το kick boxing.


Μάλιστα στην επίσημη πρώτη στο My Style Rocks ο 26χρονος παίκτης τα πήγε πολύ καλά και έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη δεύτερη θέση, βρέθηκε το άλλο αγόρι του My Style Rocks, ο Μηνάς. Οι δύο παίκτες μετά τη ψηφοφορία των κοριτσιών ισοβάθμησαν με αποτέλεσμα να κερδίσουν και οι δυο έναν έξτρα βαθμό για το gala του Σαββάτου.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Nov 9, 2020 at 10:18am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!