TV BITS

Big Brother: Ο Μεγάλος Αδελφός αιφνιδίασε τους παίκτες με κάτι που είπε

Χθες έγινε η διαδικασία του βέτο που διαμορφώνει την τελική λίστα με τους υποψήφιους για αποχώρηση, αλλά ο Μεγάλος Αδελφός με μια ανακοίνωσή του ανέτρεψε τα πάντα, ενώ στο σπίτι οι εντάσεις είναι πια καθημερινές.

Ο Ζακ ήταν τελικά ο παίκτης που κέρδισε το βέτο και κλήθηκε να αποφασίσει αν θα το χρησιμοποιήσει καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση στο «Big Brother», ήταν αρχικά ο Γρηγόρης, η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Χρήστος Βαρουξής.

Ο Ζακ αποφάσισε να σώσει τον φίλο του τον Γρηγόρη, ενώ η μόνη που χάρηκε με αυτή την εξέλιξη ήταν η Άννα Μαρία, που ακούγοντας την απόφασή του έσπευσε να τον συγχαρεί.

Τελικά κανείς δεν βρέθηκε στη θέση του Γρηγόρη με αποτέλεσμα, υποψήφιοι να είναι στο live η Ραμόνα, η Άννα Μαρία και ο Χρήστος Βαρουξής.

H ανακοίνωση του Μεγάλου Αδελφού

Και ενώ κάθε εβδομάδα με το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης, εμφανίζεται η καρτέλα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το σπίτι του «Big Brother», προκειμένου το κοινό να ξεκινήσει να ψηφίζει, κάτι τέτοιο δεν συνέβη χθες.

Αυτό καθώς ο «Μεγάλος Αδελφός» με ανακοίνωση του στο τέλος του επεισοδίου ακούστηκε να λέει: «Σας μιλάει ο Big Brother. Επιφυλάσσω μια έκπληξη στους συγκατοίκους. Για αυτόν τον λόγο δεν θα υπάρξει κάρτα ψηφοφορίας».

 

Οι καβγάδες

Και όλα αυτά έγιναν ενώ οι καβγάδες στο σπίτι συνεχίζονται

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!