TV BITS

The Voice: Είχε ξαναπάει στο σόου αλλά μόνο τώρα κατάφερε να μαγέψει 3 coaches

Αυτή η νεαρή διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε χθες στο 7ο Blind Audition του The Voice, είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο ίδιο σόου και στο παρελθόν, αλλά τώρα όχι απλά τα κατάφερε να περάσει αλλά μάλλον πήρε και... γλυκιά εκδίκηση!

H 26χρονη Άννα Σακκά από την Καλαμάτα είχε εμφανιστεί ξανά στο The Voice το 2016 αλλά τότε δεν είχε καταφέρει να πείσει τους coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

«Πριν από λίγα χρόνια είχα ξαναέρθει, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα.

Μετά από λίγο καιρό αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές και έπρεπε να κάνω αφωνία, για περίπου πέντε μήνες, για να το αντιμετωπίσω. Τώρα, ήρθε η ώρα να προσπαθήσω ξανά και να τα καταφέρω, γιατί νιώθω πιο σίγουρη πια», ανέφερε η Άννα Σακκά, που στην πορεία εξήγησε πως είχε πάθει πάρεση στις φωνητικές χορδές της.

Και τελικά με τη δεύτερη προσπάθεια η νεαρή τα κατάφερε αφού ερμηνεύοντας το "Όλα σε Θυμίζουν" έπεισε με τη φωνή της τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και την Ελεονώρα Ζουγανέλη να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Μπορεί και οι τρεις coaches να τη διεκδίκησαν έντονα και μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς, προκειμένου να την πείσει να πάει στην ομάδα του, να της τραγούδησε το «Σε θέλω σαν τρελός», η Άννα όμως επέλεξε τελικά την Ελεονώρα Ζουγανελη!
«Τη διάλεξε γιατί ήταν η μόνη που δεν της είχε ρίξει χυλόπιτα την προηγούμενη φορά», σχολίασε με χιούμορ ο Πάνος Μουζουρακης, αφού η Ελεονώρα Ζουγανέλη προστέθηκε πέρυσι στην παρέα των κριτών του “The Voice”.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!