TV BITS

Οι Θαλασσόλυκοι έρχονται στο ΣΙΓΜΑ από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 11:00 και κάθε Σάββατο στο ΣΙΓΜΑ ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και το νέο μέλος της παρέας, η Κάτια Ταραμπανκό, αφήνουν την άνεση του σπιτιού τους και ταξιδεύουν για έναν ολόκληρο μήνα με ιστιοπλοϊκό, αψηφώντας τους κυκλαδίτικους ανέμους. 

Στο ταξίδι τους επισκέπτονται 18 νησιά των Κυκλάδων. Με βασικά τους "όπλα" τη θετική τους διάθεση και τη λαχτάρα για αναζήτηση νέων εμπειριών θα ταξιδέψουν για να συναντήσουν μοναδικούς ανθρώπους και να βρεθούν σε μαγικές γωνιές των νησιών.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, οι Θαλασσόλυκοι σηκώνουν άγκυρα με πρώτο προορισμό τους τη Σέριφο, στην οποία μαθαίνουν να παίζουν το παραδοσιακό μουσικό όργανο σουραύλι και δοκιμάζουν να διασχίσουν τη στοά των μεταλλείων του νησιού. Στη συνέχεια, στο νησί της Κύθνου, επισκέπτονται έναν ανεμόμυλο 250 ετών. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, μάλιστα, ο Γιάννης, ο Γιάννης και η Κάτια έχουν διάθεση για παιχνίδια και δοκιμασίες στήνοντας έτσι το δικό τους «κυκλαδίτικο πρωτάθλημα».

Οι Θαλασσόλυκοι σε κυκλαδίτικες περιπέτειες.

Πρεμιέρα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 11:00 στο ΣΙΓΜΑ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!