TV BITS

Big Brother: Έξαλλη έγινε η Σοφία Δανέζη - μάζεψε τα πράγματά της να φύγει

Έντονους καβγάδες είχε η Σοφία με τη Ραμόνα και η τραγουδίστρια βγήκε εκτός εαυτού με απίστευτα ξεσπάσματα, ζητώντας να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ενώ συμπαίκτες της προσπαθούσαν να την καλμάρουν... σηκωτή!

Χαμός έγινε στο σπίτι του Big Brother με τη Σοφία Δανέζη να εξοργίζεται τόσο πολύ και να προχωράει σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραμόνα μετέφερε στην Άννα Μαρία ότι η Σοφία είχε πει ότι όποιος είναι μαζί της στο σπίτι είναι στόχος.

Η Άννα Μαρία αντέδρασε και ζήτησε από την Σοφία σε έντονο ύφος να της πει γιατί λέει τέτοια πράγματα με την δεύτερη να χάνει τον έλεγχο όσο εξηγούσε ότι δνε θυμάται να έχει πει κάτι τέτοιο ή το είπε αλλιώς και δεν έγινε κατανοητό. Η Σοφία πιέστηκε τόσο που κάποια στιγμή άρχισε να βγάζει κραυγές βγαίνοντας έξω ενώ προσπάθησε να γυρίσει πίσω για να αναμετρηθεί με την Άννα Μαρία αλλά οι συγκάτοικοι δεν την άφησαν.

Με αυτήν την έκρηξη η Σοφία αποφάσισε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματά της λέγοντας ότι δεν θα την τρελάνουν εκεί μέσα και ζητώντας από τον Big Brother να καλέσει ταξί για να φύγει από το παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως η Σοφία είναι υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κανείς δεν ξέρει αν θα αποχωρήσει οικειοθελώς πριν το σημερινό live.

Δείτε στιγμιότυπα από τις σκηνές έντασης στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!