TV BITS

My Style Rocks: H Μικαέλα Φωτιάδη ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλές

Η πρώην παίκτρια του GNTM και εστεμμένη των καλλιστείων Miss Europe, Μικαέλα Φωτιάδη, έχει μπει εδώ και αρκετές εβδομάδες στο My Style  Rocks, αλλά πλέον δείχνει να ανεβάζει τους τόνους και χθες δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με δυο συμπαίκτριές της.

H Μικαέλα Φωτιάδη το απόγευμα της Τρίτης με αφορμή τη βαθμολογία που δέχθηκε από τις συμπαίκτριες της φάνηκε να θυμώνει. Ειδικότερα, μάλλοον την εκνεύρισε το 2 που έλαβε από την Έρη Λώλη!

«Γενικά τα δυάρια η Έρη τα ρίχνει… Είναι λίγο αυστηρή σε αυτό είναι η αλήθεια… Γενικά, βάζεις εύκολα δύο» τόνισε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ όταν βρέθηκε πλάι στην Κατερίνα Στικούδη. «Και την προηγούμενη εβδομάδα είχα τον μεγαλύτερο βαθμό και άκουσα τα καλύτερα λόγια, εσύ μου είχες βάλει πάλι δύο»!

Με τη σειρά της, όμως, η Έρη Λώλη απάντησε πως «βάζω εύκολα και 4 και 5! Και 3 και 1 έχω βάλει! Όλα εύκολα τα βάζω! Αυτή είναι η κρίση η δική μου… Όπως δεν έχω κανένα θέμα να κρίνουν και εμένα την ίδια αυστηρά οι συμπαίκτριες μου, θεωρώ πως και αυτές δεν έχουν θέμα να τις κρίνω αντικειμενικά».

«Δεν είπα ότι έχω θέμα, είπα ότι εσύ έχεις θέμα γενικά με το 2! Σε μένα, τουλάχιστον, έχεις βάλει πολλές φορές δύο» επανήλθε με νόημα η Μικαέλα Φωτιάδη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Oct 13, 2020 at 8:15am PDT

 

Παράλληλα η Μικαέλα είχε χθες μια ακόμη αντιπαράθεση με μια άλλη συμπαίκτριά της, την Αρετή, με το μοντέλο να σχολιάζει πολύ αρνητικά τα παπούτσια που είχε φορέσει η συμπαίκτριά της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!