WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε τι ασκήσεις έκανε η Rebel Wilson και έχασε πολλά κιλά [βίντεο]

Μετά την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Adele, μια ακόμη σταρ κατάφερε πρόσφατα να αφήσει τους πάντες άφωνους με την απώλεια κιλών που πέτυχε.

Ο λόγος για τη διάσημη κωμικό Rebel Wilson, που τα τελευταία χρόνια έχασε πάνω από 70 κιλά και μόνο μέσα στους τελευταίους 10 μήνες έχασε 20 κιλά, αποκαλύπτοντας πρόσφατα πως πλέον απέχει μόλις 3 κιλά από το στόχο της.


Η διάσημη ηθοποιός, εδώ και πολύ καιρό είχε θέσει ως στόχο να μειώσει το βάρος της, που κάποτε έφτανε τα 150 κιλά!


Η ίδια είπε πως πρόσεχε τη διατροφή της, αλλά χωρίς να στερείται κάποια πράγματα και πως μολονότι δεν υπήρξε ποτέ φαν της γυμναστικής πλέον γυμνάζεται αρκετά.


Και αυτός που τη βοήθησε να πετύχει αυτή τη θεαματική αλλαγή στο κορμί της είναι ο διάσημος personal trainer Jono Castano, που είναι συμπατριώτης της Rebel από τη Αυστραλία (έχει την έδρα του στο Σίδνεϊ) και πλέον χάρη στη σταρ έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο.


Ο Jono, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία και έδειξε το απίστευτα απλό πρόγραμμα ασκήσεων που πρότεινε στη Rebel που περιλαμβάνει ασκήσεις όπως η σανίδα, που ο ίδιος συστήνει να την κάνει κανείς με ένα βαράκι στην πλάτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JONO CASTANO (@jonocastanoacero) on Oct 4, 2020 at 8:20pm PDT


Ο Jono εξηγεί πως αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τη λέξη δίαιτα στους πελάτες του και απλά μιλά για ισορροπία στη διατροφή, ενώ ως άσκηση λέει πως ορίζεται οποιαδήποτε κίνηση του σώματος: ακόμα και η πιο απλή.

 

Έτσι σύστησε στη Rebel να ασκείται για 45 λεπτά 5 φορές την εβδομάδα, κάνοντας ασκήσεις σαν αυτές που έδειξε αλλά και αεροβική όπως το περπάτημα ή το τρέξιμο. Τόσο απλά!
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on Oct 4, 2020 at 9:00am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!