TV BITS

The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε χθες μια πρόβλεψη και έπεσε μέσα!

Μια από τις διαγωνιζόμενες στο 4ο Blind Audition του The Voice, που κέρδισε με την ερμηνεία της τους 3 από τους 4 coaches, έμεινε άφωνη όταν άκουσε τον Πάνο Μουζουράκη να της παρουσιάζει τα... στατιστικά του The Voice, αλλά τελικά ο Πάνος δικαιώθηκε για την πρόβλεψη που έκανε.

Η Δομινίκη Ξύδα είναι 27 ετών, διδάσκει φωνητική και ήρθε στον μουσικό διαγωνισμό για να κυνηγήσει μια καριέρα στον χώρο της μουσικής. Η 27χρονη καλλονή έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά, ενώ έχει πάρει και δίπλωμα φωνητικής από Πανεπιστήμιο στο Μάντσεστερ στην Μεγάλη Βρετανία. 

Το βράδυ της Κυριακής, η Δομινίκη ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε το Confident της Demi Lovato… με μεγάλη αυτοπεποίθηση! Τις καρέκλες τους γύρισαν πρώτα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης. Μάλιστα, η 27χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έμενε στο Λονδίνο, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως επισήμανε η ίδια ήταν στην τελευταία πτήση για εδώ, πριν το lockdown!

 

Και ο Πάνος Μουζουράκης είπε στη διαγωνιζόμενη πως με βάση  τα... δικά του στατιστικά στο The Voice, όποτε μια κοπέλα τραγουδήσει ξένο τραγούδι και πατήσουν το κουμπί, ο ίδιος, ο Σάκης και η Ελεονώρα, στατιστικά η κοπέλα επιλέγει την ομάδα της Ελεωνόρας.

 

Η Δομινίκη φάνηκε να απορεί με τα λεγόμενα του Πάνου, αλλά τελικά επέλεξε να πάει στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Voice of Greece (@thevoiceofgreece) on Oct 4, 2020 at 11:31am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!