TV BITS

Χωρίς Περιστροφές: Ο Γιάννης Καρεκλάς θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη

Η εκπομπή "Χωρίς Περιστροφές" με τον Γιάννη Καρεκλά, θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 23:00 στο ΣΙΓΜΑ και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη.

Η πολιτική, οικονομική, κοινωνική, τοπική και διεθνής επικαιρότητα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, εγκυρότητα και σεβασμό προς τον πολίτη.

Οι απόψεις, τα πρόσωπα, τα μεγάλα ζητήματα, οι πρωταγωνιστές, οι αποκαλύψεις, ξεκάθαρα και με σαφήνεια, με την υπογραφή, την εμπειρία και την ταυτότητα του Γιάννη Καρεκλά.

Με ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές, με επί τόπου μεταδόσεις, με μαρτυρίες που συγκλονίζουν, με ντοκουμέντα που σοκάρουν, με αποκαλυπτική έρευνα, με συνδέσεις με το εξωτερικό, και προπάντων με αντικειμενικότητα και τόλμη.

 

«ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ»,  πρεμιέρα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 23:00 στο ΣΙΓΜΑ. 

 

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν:

Η ελευθερία του Λόγου και της Τέχνης και οι επενέργειες στην κοινωνία. Ποια τα όρια προστασίας του θρησκευτικού και εθνικού συναισθήματος. Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά.

 

Φιλοξενούνται στο στούντιο οι Πανεπιστημιακοί:

Χαρίδημος Τσούκας, Αριστείδης Χατζής, Νίκος Νικολαίδης, Χρίστος Κληρίδης και ο συγγραφέας Άντης Ροδίτης. Συντονίζει ο Γιάννης Καρεκλάς.

 

Η ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και οι επενέργειες στην κοινωνία. Τα όρια του δικαιώματος και η στάση της κοινωνίας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!