TV BITS

My Style Rocks: Ανέβηκαν και πάλι οι τόνοι στο χθεσινό επεισόδιο [βίντεο]

Δύο νικήτριες είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, την Κορίνα και την Αρετή, αλλά νωρίτερα η Αρετή ενεπλάκη σε έναν καβγά με μια άλλη παίκτρια, καθώς τις τελευταίες μέρες, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι εντάσεις στο σόου.

Συγκεκριμένα η Αρετή Λις τσακώθηκε με την Κωνσταντίνα Παγάνη.


Η Αρετή, μετά την πασαρέλα της, βρέθηκε ενώπιον των συμπαικτριών της προκειμένου να ακούσει τα σχόλιά τους για το λουκ της. Η Κωνσταντίνα τη βαθμολόγησε με 2, κάτι που δεν άρεσε στην Αρετή.

Η Κωνσταντίνα «την είπε» στη συμπαίκτριά της στο «My Style Rocks» επειδή συνηθίζει να φοράει ρούχα ακριβών brands. «Δεν είναι ότι κάτι με χαλάει συγκεκριμένα, απλά θεωρώ ότι η Αρετή κάθε φορά είναι λες και την έχεις βγάλει από ένα εξώφυλλο περιοδικού. Θα ήθελα μια φορά να δω αν μπορεί να κάνει κάτι με πιο δεύτερα ρούχα», είπε η Κωνσταντίνα στη συμπαίκτριά της στο «My Style Rocks».


Ο καυγάς ήταν έντονος, με τις δύο παίκτριες να διαφωνούν και να πετούν «καρφιά» η μία στην άλλη, ενώ στην αντιπαράθεση «μπλέχτηκαν» και άλλες παίκτριες, υποστηρίζοντας ότι η Κωνσταντίνα ορισμένες φορές «προσβάλλει» με όσα λέει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!