TV BITS

Big Brother: Σοκάρει ο Βλαδίμηρος - "Είχαν δολοφονήσει τον αδερφό μου"

Την τραγική ιστορία ζωής που έκρυβε, αποκάλυψε ονέος παίκτης του ριάλιτι από την Κύπρο, Βλαδίμηρος Νικόλα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Big Brother».

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο, όπου ζει με τη μητέρα του και είναι ο παίκτης που μπήκε στο σπίτι του Big Brother το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ.

Χθες σε μια ανύποπτη στιγμή κι ενώ ο ίδιος μιλούσε με την Ραϊσα, της εξομολογήθηκε το τραγικό περιστατικό που έχει βιώσει στη ζωή του, τη δολοφονία του αδερφού του.

Λίγο αργότερα, ο «Μεγάλος Αδερφός» τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και εκεί ο Βλαδίμηρος «λύγισε».

«Το 2008, όταν ήμουν 10 ετών, είχαν δολοφονήσει τον αδερφό μου. Εμένα αυτό, εκτός του ότι ένιωθα πολύ άσχημα, με είχε τρομάξει πάρα πολύ. Και αυτή η αβεβαιότητα της καθημερινότητας με έκανε και φοβόμουν. Κάθε μέρα έβαζα τα κλάματα, έβλεπα τη μάνα μου να “σκοτώνεται”. Η μάνα μου από μικρός έβλεπα πως πάλευε μέρα και νύχτα για μένα. Ήταν όρθια πάνω από 12 ώρες την ημέρα. Απέκτησε ένα πρόβλημα στα πόδια και θα έπρεπε να κάνει εγχείρηση για αυτό.

Ένιωθα πως δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το αλλάξω αυτό, ήμουν απλά ένας παρατηρητής. Είναι αναγκασμένη η μάνα μου να δουλεύει τόσες ώρες απλά για να μπορούμε να επιβιώσουμε. Περίμενα να μεγαλώσω για να μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Πάντα ήξερα ότι η μάνα μου ονειρευόταν απλά να έχει ένα σπίτι. Εμένα προτεραιότητά μου είναι να της πάρω ένα σπίτι για να έχει ένα μέρος να ζει. Την αγαπάω και την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα έχει κάνει. Θυμάμαι τα βράδια που την άκουγα να κλαίει στη δίπλα κρεβατοκάμαρα. Και θα το αλλάξω αυτό» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Βλαδίμηρος.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!