TV BITS

Big Brother: Η επική ανατροπή του Μεγάλου Αδελφού στην πρεμιέρα

Το Big Brother της νέας εποχής έκανε χθες πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΙ και ήδη από τη μεγάλη βραδιά της έναρξης του γνωστού ριάλιτι, φάνηκε πως μας περιμένει μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Λίγο πριν το φινάλε της πρεμιέρα, ο Μεγάλος Αδελφός αποφάσισε να αιφνιδιάσει τους διαγωνιζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ όλοι οι παίκτες είχαν μπει στο σπίτι του «Big Brother» και έμενε ακόμη ένας για να ολοκληρωθεί η πρεμιέρα, ο Μεγάλος Αδελφός άνοιξε τις… πόρτες σε δύο διαγωνιζόμενους! Τον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί του άρεσαν τα αθλήματα. Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά. Δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να δοκιμάσει τα όριά του και να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού του.

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας. Η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητα είναι τα δυνατά του σημεία. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το… ΧΑΟΣ!

Ο Μεγάλος Αδελφός, όμως, ενημέρωσε τους πάντες πως από τους δύο διαγωνιζόμενους μόνο ένας θα έμενε από το πρώτο κιόλας βράδυ στο σπίτι του Big Brother! Και αυτόν τον έναν θα τον επέλεγαν οι υπόλοιποι 15 διαγωνιζόμενοι που είχαν ήδη μπει στο σπίτι.

Έτσι, έχοντας αιφνιδιαστεί όλοι στο σπίτι, κλήθηκαν να αποφασίσουν με ποιον… Δημήτρη θα μοιραστούν την καθημερινότητα τους!

Εκείνος που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης. Έτσι, ο Δημήτρης Κεχαγιάς «θα έπρεπε» να αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι του «Big Brother».

O Μεγάλος Αδελφός, όμως, θέλησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να παραμείνει μαζί με τους υπόλοιπους καθώς είχε ήδη μπει σε 8ημερη καραντίνα και βρέθηκε στην… πόρτα του «Big Brother»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!