TV BITS

H Ιωάννα Μαλέσκου πέταξε μια ακόμη ατάκα όλο... νόημα

Αντίστροφα μετρά η Ιωάννα Μαλέσκου για την έναρξη της νέας της εκπομπής της που θα παίζεται στο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο. Η παρουσιάστρια που ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του «Love it» η οποία έχει οριστεί για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Η Ιωάννα τις τελευταίες μέρες, ανεβάζει διαρκώς πόζες της στο Istagram, που συχνά τις συνοδεύουν λεζάντες που μοιάζουν να έχουν υπονοούμενα με πολλούς αποδέκτες.

Πρόσφατα έγραψε: «Ο Θεός βγάζει ανθρώπους από τη ζωή σου, γιατί έχει ακούσει συζητήσεις που εσύ δεν άκουσες.» και σε άλλη ανάρτησή της είχε γράψει: «Το ύψος του ανθρώπου ξεκινά από τα πόδια και φτάνει μέχρι το κεφάλι. Από εκεί και πάνω ξεκινά το ανάστημά του.».
Και τώρα σε μια νέα ανάρτηση μίλησε για... κάρμα και έγραψε: Οι συμπεριφορές επιστρέφονται αργά ή γρήγορα από την ίδια τη ζωή και οι κύκλοι κάνουν μοιραία στροφές. .
Λέγεται kar•ma και ενίοτε. . kri•ma»

Οι συνεργάτες της νέας εκπομπής

Λίγες ημέρες πριν «έκλεισε» και η ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες και η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, οι άντρες της παρέας θα είναι οι Παναγιώτης Χατζηδάκης, Βασίλης Γρηγορόπουλος – δεν θα βρίσκεται μόνιμα στο πάνελ – και Μάνος Μαγιάτης.

Στην ομάδα της εκπομπής θα είναι και η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!