WOMEN'S GUIDE

Η Charlize Theron αποκάλυψε όλα τα μυστικά της beauty ρουτίνας της

Η πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ όχι μόνο δείχνει να παραμένει αγέραστη, αλλά διατηρεί μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, που την κάνει να πρωταγωνιστεί συχνά σε πολλές καμπάνιες πασίγνωστων beauty brands.

 

Αν και είναι ήδη 45 χρόνων, δείχνει πολύ νεότερη. Η επιδερμίδα της είναι άψογη και δροσερή σαν 20χρονης και αυτό οφείλεται στην ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί καθημερινά και την οποία η ίδια έχει συχνά αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της 

Πρωινή ρουτίνα: Ξυπνά καθημερινά στις 5.30 μιας και μεγαλώνει μόνη τα 2 της παιδιά και πρέπει να τα ετοιμάσει για το σχολείο. Αφού πλύνει το πρόσωπό της φορά την αντηλιακή της κρέμα και πιο συγκεκριμένα την La Prairie Cellular Radiance Emulsion SPF 30.

Όπως η ίδια λέει δεν είναι κάτι που έκανε από τα 20 της αλλά όσο περνούν τα χρόνια έχει καταλάβει τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και φροντίζει να προστατεύει την επιδερμίδα της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Προϊόντα περιποίησης: Αν και της αρέσει να δοκιμάζει διάφορες φόρμουλες που της προτείνουν οι φίλες της και η προσωπική της facialist παραμένει πιστή τα τελευταία χρόνια στην ενυδατική της κρέμα. Είναι η εμβληματική La Mer, Creme de la Mer.

Βραδινή ρουτίνα: Τώρα που τα παιδιά της κοιμούνται συγκεκριμένη ώρα έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με το δέρμα της ακολουθώντας την κλασική οδό με τα τρία βασικά προϊόντα περιποίησης. Ορό, κρέμα ματιών και ενυδατική κρέμα νύχτας.

Και κάπου εδώ τονίζει επίσης πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν η σωστή διατροφή και η γυμναστική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!