TV BITS

O Ζησάκης αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Φέτος το καλοκαίρι, ο γνωστός ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης και η σύντροφός του Χρύσα Παπαλελούδη, μας κρατούν συντροφιά από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, στην Κύπρο, με την ψυχαγωγική εκπομπή Summer.

H εκπομπή προβάλλεται καθημερινά στο ΣΙΓΜΑ και οι δυο παρουσιαστές μας ξεναγούν σε πολλά από τα ξενοδοχεία της Κύπρου, σε μία εκπομπή ποικίλης θεματολογίας, με καλεσμένους από το νησί 
 αλλά και από το εξωτερικό, πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ, μόδα, τραγούδι και μπόλικο χορό.


Τώρα ο Ευθύμης Ζησάκης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

«Δηλώνω ερωτευμένος. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου στην Χρύσα. Δεν με φοβίζει καθόλου ο γάμος, δεν το σκέφτομαι. Σαφώς και θέλω να κάνω οικογένεια. Τον γάμο δεν τον φαντάζομαι κάτι πάρα πολύ οργανωμένο, το φαντάζομαι κάτι που να εμπεριέχει αγάπη, σεβασμό και ανθρώπους που να χαίρονται με τη χαρά σου. Σταμάτησε η εποχή του φαίνεσθαι. Εγώ πλέον θα λέω την αλήθεια και δεν θα κρύβω τίποτα. Λατρεύω ότι κάθε μέρα προκύπτουν πράγματα να θαυμάζω πάνω στη Χρύσα. Σαφώς τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει κάτι πιο παραγωγικό», είπε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!