WOMEN'S GUIDE

Ένα πολύ σημαντικό tip για την προστασία των μαλλιών σας το καλοκαίρι

Όλες γνωρίζουν πως το καλοκαίρι τα μαλλιά έχουν ανάγκη από εξτρά φροντίδα, αλλά πολλές αμελούν να προσέξουν ένα παράγοντα που κάνει μεγάλη ζημιά στην τρίχα.

Η αλμύρα της θάλασσας, τα χημικά της πισίνας, ο δυνατός αέρας, όλα τους μπορούν να προκαλέσουν φθορές στα μαλλιά, αλλά πολλές δεν αντιλαμβάνονται πόσο σημαντική είναι και η αντηλιακή προστασία της τρίχας.

Ο ήλιος μπορεί να αφυδατώσει και να καταστρέψει την τρίχα. Επομένως, θα πρέπει να φροντίζετε για την προστασία των μαλλιών σας από τις βλαβερές ακτίνες του. Ο καλύτερος τρόπος είναι το αντιηλιακό μαλλιών.

Το συγκεκριμένο καλλυντικό όχι μόνο αποτρέπει τη ζημιά που προκαλεί ο ήλιος, αλλά διατηρεί τη λάμψη της τρίχας και το χρώμα αναλλοίωτο.

Εναλλακτικά, επιλέξτε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως ένα leave in conditioner με δείκτη προστασίας SPF. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη στο εμπόριο, απλά διαλέξτε τη μορφή που σας ταιριάζει (κρέμα, λάδι ή σπρέι).

Αν μάλιστα τα μαλλιά σας είναι βαμμένα, προτιμήστε καλλυντικά που προστατεύουν το χρώμα.

Φορώντας παράλληλα και ένα καπέλο ή ένα μαντήλι στα μαλλιά δημιουργείτε ακόμη μεγαλύτερη ασπίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Παράλληλα, τα βοηθάτε να διατηρήσουν την υγρασία τους και να μην αφυδατωθούν, ώστε να μην σπάσουν. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά δεν μπερδεύονται από τον άνεμο και δεν ταλαιπωρούνται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!