TV BITS

Το Χρυσάνθεμο μεγάλωσε και μας ξανασυστήνεται

Την γνωρίσαμε μωρό στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μπορεί το όνομα και η φυσιογνωμία της να μην μας θυμίζουν κάτι, ωστόσο την έχουμε δει πάρα πολλές φορές στην τηλεόραση. Ο λόγος για την Αναστασία Κοζαδίνου, το «Χρυσάνθεμο» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Η Αναστασία Κοζαδίνου, μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”.

«Ναι, εγώ είμαι το Χρυσάνθεμο από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο λόγος που έκλαιγα ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Πριν από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήμουν και σε μια άλλη σειρά που λεγόταν «Με δυο μαμάδες» στο Mega. Από εκεί μας είχαν δει και με πήραν και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η μαμά μου μου το είπε πρώτη φορά όταν ήμουν στο δημοτικό και από τότε το λέω… παντού. Το μοναδικό πράγμα που μου είχε πει ήταν ότι ήταν έτσι ένα ευχάριστο κλίμα, ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, πολύ ευχάριστοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι σε σημερινά λεφτά θα πήρα τότε 20-30 ευρώ.

Αν με ακούει τώρα ο Χάρης Ρώμας θα ήθελα να του πω ότι είμαι το Χρυσάνθεμο και ότι θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αναστασία Κοζαδίνου.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!