TV BITS

Δείτε το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά μετά το φινάλε της εκπομπής του

Η εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" που μεταδίδονταν από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, σημείωσε φέτος μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, λίγο μετά το προχθεσινό φινάλε της σεζόν, με ένα μήνυμά του, στην ουσία ανακοίνωσε την τηλεοπτική επιστροφή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους ευχήθηκε “Καλό Καλοκαίρι… Όσον αφορά την επιστροφή του από Σεπτέμβρη, εκείνος την ανακοίνωσε με ιδιαίτερο τρόπο…

«Εμείς περάσαμε μια πολύ ωραία χρονιά όπως καταλάβατε. Θα μιλήσω για εμένα.Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά που ακολούθησε μια υπέροχη χρονιά, την περσινή. Η ομάδα μεγάλωσε, μπήκε και άλλος κόσμος, συντονίστηκε στην βλακεία μας, στην χαρά μας. Το λέω γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό, όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει για δουλειά, το καταλαβαίνετε σε μια παρέα, σκέψου αυτό να συμβαίνει σε δουλειά που έχει και λίγο πίεση και στρες. Παρόλο αυτό η χαρά κατάφερε να καπελώσει όλο το σύστημα», ξεκίνησε να λέει ο Νίκος Μουτσινάς ευχαριστώντας την ομάδα του που οργάνωσε για ακόμα μια χρονιά ένα τέτοιο γκράντε φινάλε.

«Εγώ θέλω να σας ευχηθώ ένα υπέροχο, ήρεμο καλοκαίρι. Να πάρετε δυνάμεις, να κάνετε ό,τι σας κατεβαίνει στο κεφάλι, να ακούτε την καρδιά σας, να είναι όλοι οι υπόλοιποι γραμμένοι στο Γκιώνη σας, να κάνετε ό,τι θέλετε, να αγαπάτε τον εαυτό σας και εμείς… τα λέμε τελικά Στέλιο τέλος Σεπτέμβρη; Α; Ανακοινώνω ε; Μεγάλη σιγουριά! Εν πάση περιπτώσει, αν ξέρεις κάτι παραπάνω. Κι εμείς ραντεβού εδώ τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά, θα μου λείψετε», είπε ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρετώντας το κοινό και ανανεώνοντας το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τα πλατό της εκπομπής και στη  λεζάντα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που ήταν δίπλα του σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

«Αυτό το ποστ αφορά στον μικρό Νικόλα…

Νικόλα μου, θα έρθει η στιγμή που γύρω σου θα έχεις ανθρώπους που θα μοιράζονται το ίδιο όνειρο με εσένα, θα σε εκτιμούν όπως τους εκτιμάς, θα σε αγκαλιάζουν όταν το έχεις ανάγκη, θα γελάνε όταν γελάς, θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και θα είσαι για αυτούς πάντα ένα μικρό παιδί που θέλει να παίζει και αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να σου φτιάξουν την πιο όμορφη παιδική χαρά. Άρα δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι, ούτε να ανησυχείς, ούτε να φοβάσαι, γιατί θα έρθει η στιγμή στην ζωή σου που θα δουλεύεις με την παρέα σου.

Παιδιά μου όμορφα και καλά, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας ευγνωμονώ που είστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω σε καθημερινή βάση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on Jul 4, 2020 at 7:17am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!