WOMEN'S GUIDE

Μάθε τη διατροφή που ακολουθεί η Ελένη Πετρουλάκη

Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη στα 48 χρόνια της διατηρεί ένα αψεγάδιαστο σώμα, καθώς φυσικά γυμνάζεται καθημερινά, αλλά πάντα φροντίζει και τη διατροφή της.

Σε παλαιότερο άρθρο του shape.gr, η γνωστή γυμνάστρια είχε μοιραστεί κάποια μυστικά διατροφής της και ειδικά τη δίαιτα που κάνει όταν θέλει να χάσει γρήγορα κάποιο βάρος και να "ξεφουσκώσει".

Όπως τονίζει η Ελένη: «Oι γυναίκες μετά τα 30, όταν αλλάζει σταδιακά και ο μεταβολισμός τους, δυσκολεύονται να χάσουν κιλά. Εκτός από τον συνδυασμό σωστής διατροφής και γυμναστικής, υπάρχει και άλλη λύση.Έχει αποδειχτεί ότι η ρύθμιση των ορμονών, βοηθάει πάρα πολύ τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους. ‘Στην τέταρτη εγκυμοσύνη μου είχα πάρει 12 κιλά, τα οποία κατάφερα να χάσω. Όμως, η αλήθεια είναι ότι το σώμα μου τώρα είναι σε απόλυτη φόρμα».

Δίαιτα αποτοξίνωσης από την Ελένη Πετρουλάκη:

Πρωινό: Δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χωρίς λακτόζη (που προκαλεί πρηξίματα)
Δεκατιανό: 1 γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Μεσημεριανό: Σούπα με: κοτόπουλο ή κρέας ή ψάρι (120 γραμμάρια περίπου). Αλέθουμε στο μπλέντερ κολοκύθι, καρότο, πατάτα, κρεμμύδι και προσθέτουμε φρέσκο λάδι. (Πρόκειται ουσιαστικά για τη διατροφή που κάνουμε και στα μωρά, αποκάλυψε η Ελένη!)
Απογευματινό: Ζελέ φρούτων ή πορτοκάλι/ κίτρο/γκρέιπ φρουτ (ό,τι έχει να κάνει με τα λιποδιαλυτικά εσπεριδοειδή)
Βραδινό: Σούπα που περίσσεψε από το μεσημέρι

*Πολύτιμες συμβουλές αποτοξίνωσης:  Όσο πιο πολλά υγρά παίρνουμε την εβδομάδα αυτή της αποτοξίνωσης (ή τρεις ημέρες ανάλογα για το πόσο θα την ακολουθήσεις) τόσο το καλύτερο. Πες όχι στα διατροφικά σοκ, κάνοντας αποτοξίνωση μόνο με σταφύλι ή πορτοκάλια γιατί ο οργανισμός μπλοκάρει.

*Μην παραλείπεις να καταναλώσεις:

2 λίτρα νερό καθημερινά
2 φλιτζάνια πράσινο τσάι
ξηρά δαμάσκηνα αντί για γλυκό

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!