TV BITS

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει στο Big Brother; Δείτε τι είπε ο ίδιος

Το δημοφιλές ριάλιτι Big Brother είχε προγραμματιστεί να επιστρέψει στην ελληνική tv και να προβάλλεται από το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού, οδήγησε στην αναβολή της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας.

Τώρα λέγεται πως το ριάλιτι, πιθανά θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και είναι βέβαιο πως ο κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, αλλά παράλληλα ακούγεται πως πιθανά θα δούμε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.


Και σήμερα η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ο Σπύρος Κεραμίδας εντόπισαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε βραδινή του έξοδο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με έναν ιδιαίτερο ρόλο στο Big Brother που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ.

Στις ερωτήσεις που του έκανε ο δημοσιογράφος για το Big Brother, ο Αντρέας Μικρούτσικος απάντησε ως εξής: «Γρήγορα θα τα πούμε. Να είστε καλά! Σε λίγο καιρό θα τα πούμε. Όταν έχω νέα θα σας μιλάω, τώρα δεν έχω τίποτα.

Ο ρόλος που θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother θα είναι διπλός. Εκτός από τις εισόδους του στο σπίτι, θα εμφανίζεται και στα live.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!