TV BITS

Η Σαπουντζάκη έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Μουτσινά

Η 87χρονη, αλλά αειθαλής, ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζωζώ Σαπουντζάκη, τηλεφώνησε χθες στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά, καθώς έβλεπε τηλεόραση από το σπίτι της στη Κινέτα και άκουσε μια αναφορά στο όνομά της.

Συγκεκριμένα μια αναφορά του Νίκου Μουτσινά στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν η αφορμή για να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβασή της ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Έκπληκτος ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε τη φωνή της από τη τηλεφωνική γραμμή στον αέρα: «Νίκο, Νίκο, Νίκο με ακούς; Εγώ είμαι η Ζωζώ. Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία, εγώ έχω να σου πω το εξής: Ο Σταμάτης Κραουνάκης μου έγραψε ‘’Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα τη σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορώνα μου και τα διαμαντικά μου’’.
Νίκο να σου πω κάτι, εγώ σε αγαπάω πάρα πολύ. Με θυμάσαι μωρέ που σε έπαιρνα από το χεράκι και σε πήγαινα βόλτα στη Θεσσαλονίκη;» αστειεύτηκε με αυτοσαρκασμό. «Νίκο να ξέρεις σε αγαπάω πολύ, σε θαυμάζω, σε χαίρομαι. Είσαι ειλικρινής, ντόμπρος, αυθόρμητος, είσαι αυτός που είσαι, ένας και μοναδικός. Ξέρω ότι μ αγαπάς» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on Jun 26, 2020 at 5:51am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!