WOMEN'S GUIDE

Μάθε πως η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να χάσει πολλά κιλά

Εδώ και πολλούς μήνες, η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου φαίνεται να έχει αποκτήσει μια πολύ καλλίγραμμη σιλουέτα.

Ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι η 46χρονη Μαρία, έδειχνε πολύ πιο αδύνατη και κατάφερε να διατηρήσει το καλλίγραμμο κορμί της και στις πόζες που ανεβάζει τις τελευταίες μέρες στα social media, είναι πιο αδύνατη από ποτέ.


Η ίδια όταν ρωτήθηκε για τα κιλά της, παραδέχτηκε πως από πέρυσι έχει αρχίσει να χάνει κιλά (έχασε περίπου 7 με 8 κιλά) και έχει διατηρήσει σταθερό το βάρος της και εξήγησε πως τα κατάφερε.

Όπως είπε η Μαρία, σε τηλεοπτική εκπομπή, η αλλαγή στα κιλά της ξεκίνησε μετά τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές, καθώς ξεχνούσε να φάει! Έτσι, σταδιακά άρχισε να χάνει κιλά.

Επειδή της άρεσε που αδυνάτιζε αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κι άλλα κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή, καταφέρνοντας τελικά να χάσει 9 ολόκληρα κιλά. Όπως είπε: «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου».

Σε προηγούμενες δηλώσεις της η Μαρία είχε αποκαλύψει πως αποφεύγει να τρώει έξω τα μεσημέρια και μαγειρεύει μόνη της το φαγητό της, ειδικά τα μεσημέρια. 

Συγκεκριμένα το ημερήσιο μενού της περιλαμβάνει ένα καλό πρωινό με τοστ ή μπανάνα και μεσημεριανό που μαγειρεύει η ίδια υγιεινά. “Το μεγάλο μου μυστικό στη διατροφή είναι η διατήρηση του μέτρου αλλά και το πολύ νερό”, έχει πει σε δηλώσεις της.

Πιο αναλυτικά:

  • Δεν τρώει γλυκά (έχει πει «αντίο» στο αγαπημένο της μιλφέιγ), έχει εξαιρέσει από τη διατροφή της τη ζάχαρη. Προτιμά γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, όπως είναι η stevia.
  • Αποφεύγει τα αναψυκτικά, αφού το μόνο που προσφέρουν είναι extra θερμίδες και πρήξιμο.
  • Έχει μειώσει το αλάτι στα φαγητά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση περιττών υγρών στο σώμα, δηλαδή μας κάνει να πρηζόμαστε και ανεβάζει τον δείκτη της ζυγαριάς.
  • Αποφεύγει τα τηγανητά (κυρίως) το βράδυ! Φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ή ένα γιαούρτι με 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.
  • Δεν τρώει μόνο κρέας με λαχανικά. Μπορεί, για παράδειγμα, να ετοιμάσει στήθος κοτόπουλο ή άπαχο φιλέτο με ρύζι.
  • Προτιμά τα μαγειρεμένα στην κατσαρόλα φαγητά! «Κοκκινιστά τρώω. Τα τηγανητά αποφεύγω», έχει πει η ίδια. Και εννοείται πως η αγαπημένη της είναι η ελληνική σαλάτα!
  • Της αρέσει να πειραματίζεται και στην κουζίνα, ενώ συχνά ανεβάζει στο Instagram stories με τα μαγειρικά της κατορθώματα. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, ετοίμασε ταλιατέλες με λευκή σάλτσα μελιτζάνας και σούπα με λαχανικά, ένα ιδιαίτερα θρεπτικό δείπνο μετά από μια δύσκολη καθημερινότητα, προσέχοντας ωστόσο και τη διατροφή της.
  • Έχει πάντα μαζί της φρούτα. Ένα πορτοκάλι, ένα μήλο, μια μπανάνα ή δύο μανταρίνια είναι φρούτα που μπορεί εύκολα να έχει μαζί της στην τσάντα ή στο συρτάρι του γραφείου της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!