TV BITS

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε ξανά για την προσπάθειά του να γίνει πατέρας

Στην εκπομπή "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα" βρέθηκε χθες ως καλεσμένος ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς και μίλησε και πάλι για την επιθυμία του και τις προσπάθειες που κάνει για να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς, συνομιλώντας με το Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε και στα προβλήματα του αντιμετωπίζει στην προσπάθεια να γίνει θετός γονέας και ποια ατάκα της μάνας του, σχετίζεται με αυτή την προσπάθεια.

«Έχω πάει, έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν να το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Κάπως έτσι έχουν τη δυνατότητα να σε τσεκάρουν αν είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός» εξήγησε.

Και συμπλήρωσε:«Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου “ Όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς”».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!