TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Γνωστή παρουσιάστρια έκανε έκπληξη στον Μουτσινά

Μια γνωστή παρουσιάστρια εισέβαλε χθες στα πλατό την εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι" και ο Νίκος Μουτσινάς, ενθουσιάστηκε με την έκπληξη που του έκανε η καλή φίλη του και έμμεσα, της έκανε επαγγελματική πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Νίκος Μουτσινάς ολοκλήρωσε την ενότητα της “Χρυσής τηλεόρασης” και ήταν έτοιμος να συνεχίσει με τα προβλήματα των τηλεθεατών, μπήκε στο πλατό μια υπέροχη αιώρα! Την οποία, ωστόσο, έφερε η Μαίρη Συνατσάκη! Αθόρυβα και διακριτικά.

Μόλις ο παρουσιαστής και ηθοποιός αντιλήφθηκε την αγαπημένη του φίλη, αναφώνησε “ένα λεπτό! Ένα λεπτό! Έτσι, no filter no make up”!

“Βολεύτηκα από την κατάσταση… Εδώ, έρχομαι στη δουλίτσα μου” σημείωσε με χιούμορ η γοητευτική παρουσιάστρια συμπληρώνοντας πως “είναι η μέρα που με παίρνει ο φίλος μου στη δουλειά. Best friend’s day at work”!

“Να έρχεσαι Μαίρη μου! Και εδώ στην εκπομπή να έρχεσαι, μέσα… Τσούκου τσούκου μήπως να σκαρφιστούμε κάτι” αναρωτήθηκε αμέσως ο Νίκος Μουτσινάς για την καλή του φίλη.

“Μαίρη, σου δίνω τον χρόνο αυτό το καλοκαίρι να σκεφτείς πως να μην έρχεσαι τσάμπα! Αυτό είναι το θέμα… Να μην έρχεσαι τζάμπα” πρόσθεσε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!