TV BITS

Κλαίγοντας μίλησε για τη Σπυροπούλου η Χριστίνα Παππά [βίντεο]

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος στη φιλία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Χριστίνας Παππά, αφού η ηθοποιός νιώθει προδομένη από την παρουσιάστρια, με την οποία φέτος συμμετείχαν μαζί σε τηλεοπτικό σόου.

Οι δυο γυναίκες κάποτε υπήρξαν φίλες, αλλά όλα αυτά προφανώς δεν ισχύουν πια, αφού το τελευταίο διάστημα φάνηκε να υπάρχει κόντρα μεταξύ τους.


Και τώρα η Χριστίνα Παππά απάντησε για τη κόντρα της με την Σπυροπούλου και μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έδειξε πως νιώθει προδομένη από την άλλοτε φίλη της και ξέσπασε σε κλάματα.

O Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Όπως ξέρετε εγώ είχα μια δικαστική διαμάχη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν μιλούσαμε, εγώ θεωρούσα ότι είχε άδικο η Κωνσταντίνα, η ίδια θεωρούσε ότι είχα άδικο εγώ, ο καθένας με τα δίκια του, δεν μιλάγαμε. Ο άνθρωπος που μας έκανε να μιλήσουμε και μου πιπιλούσε τα αυτά επί εβδομάδες ήταν η Χριστίνα. “Γιώργο, είναι καλό κορίτσι, το έχεις παρεξηγήσει, έλα να φάμε”, μου έλεγε συνέχεια η Χριστίνα» και η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή του και είπε: 

 
«Οι άνθρωποι δεν είμαστε για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα. Όταν η Κωνσταντίνα είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση γνωστή που είχε, όλοι την είχαν κάνει πέρα. Τη θεώρησα αδύναμη, στεναχωριόμουν, έβλεπα ένα όμορφο κορίτσι που δεν του μιλούσε άνθρωπος. Είχα πει στον κύριο Λάτσιο να την πάρει στον ΑΝΤ1 στο Dancing. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες έχω. Από τη στιγμή που με έπαιρνε 100 τηλέφωνα την ημέρα και πλέον δεν μου λέει ούτε καλημέρα. Είχα ανοίξει το μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου, και δεν ήρθε ποτέ. Κι επειδή έχω και μια υπερηφάνεια, πήρα μία, δύο. Την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα στη Μύκονο να την φιλοξενήσω, τόσο χαζή είμαι, πιο αφελής από όλους. Αυτό που είπε με ενόχλησε γιατί εγώ δεν είμαι καμιά γυναίκα που τα έχει βρει όλα έτοιμα, ούτε μου έχει δώσει κανείς το βήμα στην τηλεόραση, ούτε καμία εκπομπή. Τα έχω κάνει μόνη μου, έχω παλέψει μόνη μου και με πιάνει το παράπονο. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου. Της είχα γράψει σε ένα μήνυμα ότι όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή, ο Θεός από εκεί επάνω βλέπει και κρίνει», είπε κλαίγοντας η Χριστίνα Παππά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!