GOOD LIFE

Οι τρεις δροσεροί χυμοί που βοηθούν στο ααδυνάτισμα

Ο πιο απολαυστικός τρόπος για να μειώσετε το αίσθημα της πείνας, να ενυδατωθείτε, να χαρίσετε στον οργανισμό σας πλήθος χρήσιμων θρεπτικών στοιχείων, να αποκτήσετε ενέργεια και ευεξία και ταυτόχρονα να χάσετε σταδιακά κιλά, είναι να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με χυμούς και smoothies φρούτων και λαχανικών. Και το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε αυτή την υγιεινή συνήθεια.

Οι ακόλουθες τρεις συνταγές για χυμούς/ smoothies με βάση κυρίως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είναι δροσιστικές, έχουν λίγες θερμίδες και θα γίνουν ο σύμμαχός σας στην προσπάθεια απώλειας κιλών αυτό το καλοκαίρι.

Ο πράσινος χυμός με τις λίγες θερμίδες: 1 πράσινο μήλο, 1 λεμόνι, 2 φύλλα σέλερι, 2 χούφτες σπανάκι, 1 αγγούρι. Πέρασε όλα τα υλικά από τον αποχυμωτή σου με τις φλούδες τους (εκτός από το λεμόνι) και ο χυμός σου είναι έτοιμος!


O χυμός που καίει λίπος: 1 μικρό τσαμπί σταφύλια,1 μήλο, 1/2 λεμόνι, 1/2 κ.σ. τριμμένο ginger. Το σταφύλι ενεργοποιεί το μεταβολισμό, ενώ το μήλο έχει λίγες θερμίδες.Το λεμόνι και το ginger δίνουν ένταση στη γεύση και καίνε λίπος. Πρόσθεσε και κρύο νερό.


Ο χυμός που αδυνατίζει: 1/2 φλιτζάνι σμέουρα, 1/2 φλιτζάνι φράουλες, 1-2 πορτοκάλια, 1 μήλο. Το σμέουρο και η φράουλα είναι φυσικά αδυνατιστικά φρούτα, ενώ η βιταμίνη C στο πορτοκάλι και σε άλλα εσπεριδοειδή συμβάλλει στη ρευστοποίηση του λίπους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!