WOMEN'S GUIDE

Η Κατερίνα Στικούδη μας είπε το μυστικό για το τέλειο κορμί της [εικόνα]

H φετινή παρουσιάστρια του My Style Rocks, που κάνει καριέρα και ως μοντέλο και ως τραγουδίστρια, διατηρεί ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ.

Και η ίδια, αποκάλυψε πως συχνά πολλοί από τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στα social media, τη ρωτούν ποια είναι τα fitness μυστικά της και με ποιο τρόπο γυμνάζεται για να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες στο σώμα της.


Έτσι, με μια νέα ανάρτησή της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει κρατώντας αλτηράκια, η Κατερίνα μας αποκάλυψε το μυστικό της για τέλειο κορμί και όπως θα δείτε, στην ουσία η Κατερίνα, απλά προσέχει τη διατροφή της, πίνει πολύ νερό, ενώ γυμνάζεται κάνοντας crossfit.


«Καλημέρα !! Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφή μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit ! Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας  Επίσης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας , καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά ! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία !! »


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on May 12, 2020 at 2:06am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!