TV BITS

Ο Μουτσινάς γέλασε πολύ με το on air ατύχημα μιας ηθοποιού [βίντεο]

Το Καλό Μεσημεράκι, συνεχίζει να σημειώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία ακόμα και με την karantina edition εκδοχή του, αλλά όπως είναι φυσιολογικό, συχνά, από ένα ζωντανό τηλεοπτικό σόου δεν λείπουν τα ατυχήματα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν  η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του σίριαλ, “Γυναίκα χωρίς όνομα” εμφανίστηκε μέσω skype στο “Καλό μεσημεράκι”.

Ενώ, ωστόσο, η σύνδεση και η επικοινωνία με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ κυλούσε με χαμόγελο, η… τεχνολογία και το διαδίκτυο φαίνεται πως θέλησαν να προβληματίσουν τους δυο τους!

Πιο συγκεκριμένα, όσο η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλούσε για την επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό, μετά την περίοδο της καραντίνας, η κάμερα του υπολογιστή της αναποδογύρισε με αποτέλεσμα η εικόνα να χαθεί!

“Εντάξει, είσαι η αγαπημένη μου καλεσμένη! Σε ευχαριστώ! Έγινε” αναφώνησε χαμογελώντας ο Νίκος Μουτσινάς μόλις η κάμερα της καλεσμένης του, Ντόρας Μακρυγιάννη αναποδογύρισε. Όταν, δε, αντιλήφθηκε πως χάθηκε… προσωρινά η σύνδεση, συμπλήρωσε πως “πολύ δυνατό… Ντόρα να ξέρεις πως έχει εξαφανιστεί ε; Πως έφυγε έτσι η πρωταγωνίστρια; Η γυναίκα χωρίς όνομα… Που είσαι; Ντόρα; Έφυγες; Αυτό ήταν”!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!