WOMEN'S GUIDE

H 50χρονη Naomi Campbell αποκάλυψε το μυστικό της για τέλειο κορμί

Σε λιγότερο από ένα μήνα, το μοντέλο Naomi Campbell θα γιορτάσει τα 50α γενέθλια και κάθε φορά που ανεβαίνει στην πασαρέλα, ή ποζάρει σε κάποιο γκαλά ή απλά ανεβάζει posts στα social media, όλοι μένουν άφωνοι με το πόσο καλλίγραμμο παραμένει το κορμί της.

Η Naomi αποδεικνύει πως ένα top model, μπορεί να συνεχίζει να κάνει καριέρα ακόμα και μετά τα 35 και στα 50 της παραμένει εξωφρενικά αγέραστη.


Τώρα η βρετανική εφημερίδα Sun αποκαλύπτει τα διατροφικά μυστικά της Naomi, που την κάνουν να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Naomi, το μοντέλο τρώει μόνο μια φορά την ημέρα και συγκεκριμένα τρώει μόνο μεσημεριανό: "το μεσημεριανό μου είναι και το βραδινό μου, αφού τρώω μόνο ένα γεύμα την ημέρα" λέει το μοντέλο.
Επίσης η Naomi είπε πως αποφεύγει εντελώς τα γαλακτοκομικά και τις τροφές με γλουτένη και συχνά ετοιμάζει μόνη της τα γεύματα της.


Παράλληλα, παραδέχτηκε πως τρώει μόνο όταν το θέλει και το αισθάνεται και πως ειδικά αν έχει ζέστη μπορεί κάποιες μέρες να μην φάει καθόλου και να πιει μόνο χυμούς.


Επίσης ομολόγησε πως πριν τις επιδείξεις μόδας, κάνει "νηστεία" για μέρες, ενώ παραδέχτηκε πως μόνο κάθε Κυριακή, επιτρέπει στον εαυτό της να απολαμβάνει λιχουδιές και πως μόνο την Κυριακή τρώει κάποιο γλυκό (κέικ ή πουτίγκα) που ετοιμάζει η ίδια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!