TV BITS

Καλό Μεσημεράκι: Οι αλλαγές που θα δούμε στο "καραντίνα edition"

Στις 20 Απριλίου αναμένεται να επιστρέψει στην tv η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι", αλλά θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αφού μιλάμε για μια... καραντίνα edition της εκπομπής.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασε τις αλλαγές που θα γίνουν στην οργάνωση και παρουσίαση του τηλεοπτικού σόου, εξαιτίας των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το σόου θα επιστρέψει στην τηλεόραση αμέσως μετά το Πάσχα και θα έχει πολλά κοινά στοιχεία, αλλά και διαφορές από την εκπομπή που ξέραμε και αγαπήσαμε.

Η πρώτη και ουσιαστική διαφορά είναι ότι η εκπομπή θα είναι μικρότερη σε διάρκεια κατά είκοσι λεπτά.

Η τελευταία ενότητα, που ήταν αυτή που ο Νίκος υποδεχόταν στο πλατό τους καλεσμένους και συζητούσαν του δεν θα υπάρχει πια. Και πολύ δικαιολογημένα αφού σε καμία ζωντανή εκπομπή δεν υπάρχουν πια καλεσμένοι και οι συνομιλίες γίνονται μόνο μέσω skype.

Το ίδιο λοιπόν θα συμβεί και με το “Καλό μεσημεράκι”, όπου οι celebrities θα συμμετέχουν πιο πολύ για να κάνουν έκπληξη στον Νίκο, όπως ούτως ή άλλως συνέβαινε στις πρώτες ενότητες της εκπομπής.

Εννοείται ότι ζωντανό κοινό δεν θα υπάρχει στο στούντιο, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων απαγορεύονται οι συναθροίσεις και το σκηνικό θα θυμίζει περισσότερο σπίτι, παρά πλατό.

Ωστόσο, φιλοδοξία των συντελεστών της εκπομπής είναι να συμμετέχει με έναν τρόπο το κοινό από το σπίτι του, μέσω συνδέσεων με skype, αφού η εκπομπή ήταν και θέλει να είναι διαδραστική.

Εννοείται ότι βασικό κομμάτι της εκπομπής θα είναι η “Χρυσή τηλεόραση” και ήδη οι συνεργάτες του Μουτσινά συγκεντρώνουν υλικό για να σχολιάσει με τον μοναδικό του τρόπο ο Νίκος.

Θα υπάρχει ειδική ενότητα με όσα συμβαίνουν στα social media, ενώ στην παρέα του Νίκου θα είναι και η Βάνια, αλλά και οι Alcatrash.

Αυτό που θα παραμείνει ίδιο -και ήταν και ένα από τα πρώτα που συζήτησε ο Μουτσινάς με το κανάλι- είναι ο χαρακτήρας της εκπομπής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on Apr 8, 2020 at 11:47am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!