WOMEN'S GUIDE

Gua sha: Και η Miranda υιοθέτησε το νέο beauty trend [βίντεο]

Μολονότι το gua sha, δεν είναι μια νέα beauty μέθοδος, το τελευταίο διάστημα το λεμφικό μασάζ προσώπου με τη χρήση Gua Sha έχει γίνει πολύ της μόδας και τώρα που πολλές είναι σε καραντίνα, σπεύδουν να το δοκιμάσουν. Μεταξύ αυτών και το πασίγνωστο μοντέλο Miranda Kerr.

Τι ακριβώς είναι το gua sha

Είναι μια περιποίηση προσώπου που περιλαμβάνει μασάζ στο πρόσωπο με τη χρήση ενός επίπεδου νεφρίτη ή ροζ χαλαζία με ανοδικές κινήσεις για να χαλαρώσει τους τραβηγμένους από την ένταση μύες και να βοηθήσει στην ανάπλαση ιστών. Αλλά σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό μασάζ Gua Sha, δεν θα αφήσει αυτά τα τρομακτικά σημάδια που ίσως έχεις δει, από μελανιές στο πρόσωπό σου, καθώς γίνεται με πολύ ελαφρύτερο χέρι. Α, και το καλύτερο απ' όλα μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Τι ακριβώς κάνει

Μετακινεί λεμφικά υγρά και διασπά την ένταση στους μυς. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος και μειώνει το πρήξιμο κυρίως κάτω από τα μάτια. Η αύξηση της κυκλοφορίας λέγεται ότι  ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας για να αποκτήσει αυτή την επιθυμητή νεανική λάμψη ενώ βοηθάει ακόμη και το δέρμα να αποβάλλει και να καθαρίζει φυσικά τα έλαια και τους ρύπους από το περιβάλλον.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις

Ξεκίνα από το λαιμό και συνέχισε ανοδικά προς το λαιμό και τέλος στο μέτωπο. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείς μια διαδρομή για τα υγρά του προσώπου σου να αποβληθούν. Θα έχεις καλύτερα και ορατά αποτελέσματα αν το εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα, αλλά καθώς ακόμη το να θυμάσαι να παίρνεις τις βιταμίνες σου μας κάθε μέρα έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολο, οι ειδικοί σε διευκολύνουν λέγοντας πως δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετές.

Τι αποτελέσματα έχει τελικά;

Λιγότερο πρησμένα μάτια και πιο έντονα ζυγωματικά είναι δύο από τα πιο άμεσα αποτελέσματα του Gua Sha, αλλά το να το κάνεις 2-3 φορές τη βδομάδα μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της ακμής, της ξηρότητάς της επιδερμίδας και των ρυτίδων. 

Δες και τη Miranda Kerr που μόλις έλαβε το δικό της gua sha (μπορείς να το παραγγείλεις on line) και ξεκίνησε τα μασάζ προσώπου στο σπίτι

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on Apr 5, 2020 at 1:04pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!