WOMEN'S GUIDE

Γυμναστική στο σπίτι: Τα 5 apps για να ξεκινήσετε άμεσα να γυμνάζεστε

Το γεγονός πως είμαστε υποχρεωμένες να μένουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας εξαιτίας των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αράζουμε όλη μέρα στον καναπέ.

Μπορείτε εύκολα να γυμναστείτε και στο σπίτι και με τη χρήση των apps που υπάρχουν να συνεχίσετε τα gym sessions σαν να ήταν κανονικά ανοιχτά τα γυμναστήρια.
Στο jenny.gr, διαβάσαμε μια λίστα με 5 apps που είναι ιδανικά για γυμναστική στο σπίτι.
 

#1. Tone It Up: Workout & Fitness

Είναι η τέλεια εφαρμογή καθώς περιλαμβάνει ασκήσεις που θα δυναμώσουν το σώμα, κάνοντας γιόγκα, cardio και μποξ.  Μάλιστα, η εφαρμογή περιλαμβάνει και καθημερινές κινήσεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε focus αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας.

#2. Aaptiv

Το Aaptiv σάς επιτρέπει να επιλέξετε και να κατεβάσετε προπονήσεις κατόπιν παραγγελίας, ώστε να μπορέσετε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε ό,τι σχετίζεται με τα μαθήματα yoga, stretching, boxing και άρσης βαρών. Plus, μπορείτε να επιλέξετε το είδος της προπόνησης που επιθυμείτε αλλά και τη μουσική που σας αρέσει.

#3. Sworkit

Το συγκεκριμένο app μπορεί να καλύψει πολλές και διαφορετικές ανάγκες και έχει πολλούς αποδέκτες. Δίνει συμβουλές από το πώς να κάνετε το καθημερινό stretching  μέχρι πώς να κάνετε γρήγορα sessions διάρκειας 7 λεπτών. 

#4. Keelo

Το Keelo προτείνει έντονες και γρήγορες προπονήσεις, καθεμία από τις οποίες είναι βασισμένη στο πιο πρόσφατο ιστορικό σας ώστε να δουλέψει όλες τις μυϊκές σας ομάδες. Μάλιστα, υπάρχει μία πολύ μεγάλη ποικιλία, από ασκήσεις σωματικού βάρους μέχρι και ασκήσεις με κανονικά βάρη. Τα προγράμματα διαρκούν από 7 έως 20 λεπτά.

#5.Asana Rebel

Η εφαρμογή Asana Rebel είναι εμπνευσμένη από τη γιόγκα αλλά υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση συνδυάζοντας τις παραδοσιακές πρακτικές της με ασκήσεις όπως είναι τα burpees, τα mountain climbers και οι σανίδες. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!