WOMEN'S GUIDE

6 tips για να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες των ονείρων σας

Αν θέλετε να έχετε έντονο βλέμμα με μακριές πυκνές βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πολλά καλλυντικά. Δείτε πως με απλό και φυσικό τρόπο μπορείτε να αγγίξετε την τελειότητα.

1. Και οι βλεφαρίδες θέλουν κούρεμα

Όπως ακριβώς και τα μαλλιά, έτσι και οι βλεφαρίδες θέλουν τριμάρισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν τις κουρεύουμε, οι βλεφαρίδες τονώνονται και δυναμώνουν. Στο εμπόριο υπάρχουν θα βρείτε και ειδικά ψαλίδια για αυτό το σκοπό.

2. Χρειάζονται και χτένισμα

Και πάλι όπως στα μαλλιά, έτσι και στις βλεφαρίδες, το συχνό βούρτσισμα, τις κάνει πιο λείες και εμποδίζει την θραύση της τρίχας. Μπορείτε να χρησιμοποιείται ένα καθαρό βουρτσάκι μιας παλιάς μάσκαρας για να βουρτσίζετε καθημερινά τις βλεφαρίδες σας

3. Τα οφέλη του ελαιόλαδου και του καστορέλαιου

Αν θέλετε πραγματικά πλούσιο όγκο, αρκεί να εφαρμόζετε συχνά (ακόμα και 3 με 5 φορές την εβδομάδα) ελαιόλαδο ή καστορέλαιο σε όλο το μήκος της κάθε βλεφαρίδας.

4. Η βαζελίνη κάνει θαύματα

Ένας άλλος «σύμμαχος» στον αγώνα για την κατάκτηση της μακριάς βλεφαρίδας είναι η βαζελίνη. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα στις άκρες ανά περιόδους (όχι συχνότερα από 2 φορές τον μήνα)

5.Και μάσκα θρέψης

Θεαματική μείωση του σπασίματος των βλεφαρίδων θα δείτε αν μια φορά τον μήνα εφαρμόζετε στις βλεφαρίδες σας μία μάσκα που θα φτιάξετε αναμειγνύοντας αμυγδαλέλαιο με λίγο ασπράδι αβγού.

6. Καλό ντεμακιγιάζ

Είναι το βασικότερο όλων. Πρέπει να αφαιρείτε κάθε ίχνος μακιγιάζ πριν κοιμηθείτε. Ειδικά τις βλεφαρίδες καλό είναι να τις καθαρίζετε εντατικά και να χρησιμοποιείται και ένα ήπιο σαπούνι – αφρό – τζελ καθαρισμού μετά το ντεμακιγιάζ για να βεβαιωθείτε πως δεν έχουν μείνει υπολείματα μάσκαρας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!