TV BITS

Big Brother: Ρεπορτάζ μιλά για 6 παίκτες που πιθανά θα συζητηθούν πολύ

Καθώς μετράμε πλέον αντίστροφα για την τηλεοπτική πρεμιέρα του ριάλιτιο Big Btrother, και ενώ οι πληροφορίες αποκαλύπτονται με το σταγονόμετρο, ένα ρεπορτάζ αποκάλυψε μια σειρά από στοιχεία, για 6 από τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και πιθανά θα συζητηθούν πολύ.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για έξι παίκτες. Μερικοί από αυτούς αναμένεται να προκαλέσουν χαμό. Η δημοσιογράφος είπε τα εξής:

“Ελληνοαμερικανίδα, η οποία έχει σπουδάσει υποκριτική. Είναι ένα κορίτσι που είναι χαρά της ζωής. Τα ελληνικά της είναι όπως της Καλομοίρας και μοιάζει με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.
Κρητικιά τραγουδίστρια που όταν ανεβαίνει πάνω στην πίστα ανάβει φωτιές. Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30 και από την εμφάνισή της θα έχουμε λιποθυμίες.

Ο πολιτικός μηχανικός με τους κοιλιακούς που θα μοιράσει εγκεφαλικά. Έμαθα ότι είναι ελεύθερος.
Ο δικηγόρος που είναι άτυχος στον έρωτα.
Ο παντρεμένος αγρότης από τη Θεσσαλία, αφήνει γυναίκα και παιδιά και μπαίνει στο Big Brother και θα μοιράσει άφθονο γέλιο.
Γνωστή οδοντίατρος 28 ετών, η οποία έχει οδοντιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!