TV BITS

My Style Rocks: Η Αμίνα Χακίμ εξηγεί γιατί αποχώρησε [βίντεο]

Η Αμίνα αιφνιδίασε πολλούς όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το My Style Rocks, αφού πολλοί τη θεωρούσαν ένα από τα φαβορί της φετινής σεζόν.

Η ίδια δεν έδωσε αρχικά εξηγήσεις για τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Αυτή τη φορά όμως, η Αμίνα Χακίμ δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο στο οποίο έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς φίλους της και μεταξύ άλλων εξηγεί τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το My Style Rocks.

«Όπως έχετε παρατηρήσει δεν έχω βγει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση τόσο καιρό. Δεν έχω πει τίποτα σε social media. Ήρθε η ώρα να το πω τώρα και να το μοιραστώ μαζί σας. Ο λόγος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας που είχα. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή του My Style Rocks, που γνώριζαν και δεν άφησαν να διαρρεύσει τίποτα, που σεβάστηκαν την κατάστασή μου και μου φέρθηκαν τόσο καλά. Τώρα όλα είναι πολύ καλά με την υγεία μου. Δεν θα επεκταθώ και δεν θα το συζητήσω περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους όσους με υποστηρίζετε. Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι στιγμής, μόνο η οικογένειά μου και η παραγωγή. Θα ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα», είπε μεταξύ άλλων η Αμίνα Χακίμ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!