TV BITS

Για το Καλό Σου: Μαθαίνουμε πώς να νηστέψουμε με υγιεινό τρόπο

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

 

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

 

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου μαθαίνουμε πώς να νηστέψουμε με υγιεινό τρόπο, πως δηλαδή να μην στερηθεί ο οργανισμός μας θρεπτικά συστατικά. Extra tip: Νόστιμες αλλά νηστίσιμες επιλογές φαγητού που ίσως δεν σκεφτήκατε. Κανένας νέος γονιός δεν πρέπει να χάσει τη συζήτηση της Αφροδίτης Γεωργίου με την παιδίατρο της εκπομπής για την «Ψυχοκινητική Ανάπτυξη των παιδιών». Πρόκειται για τους σταθμούς εξέλιξης, δηλαδή πότε θα μιλήσει, πότε θα περπατήσει και άλλα χρονολογικά όρια που απασχολούν όλους τους γονείς. Πότε να ανησυχήσουμε και πώς μπορούμε να παρέμβουμε. Γνωρίστε επίσης τον Κύπριο φυσικοθεραπευτή που εκπαιδεύτηκε στην Αμερική στο πλευρό του παγκοσμίου φήμης Dr Paley, διάσημος και ως «Ο Γιατρός που ψηλώνει ανθρώπους»! Μας μιλά για την πρωτοποριακή τεχνική που εφαρμόζεται και στην Κύπρο χάρη στο Αμερικανικό Ινστιτούτο AIMIS και μπορεί να σε… ψηλώσει ή να διορθώσει παραμορφώσεις στα άκρα. Ο Δρ Πιτέλης, στο σταθερό του ένθετο, μιλά για τα οφέλη μιας φυσιολογικής σεξουαλικής ζωής στην υγεία. Τέλος, μαθαίνουμε για τις δυσμορφίες του θωρακικού τοιχώματος στα παιδιά. Πιο απλά, όταν το στέρνο βυθίζεται ή όταν βγαίνει προς τα έξω. Για καλύτερη υγεία και πιο όμορφη ζωή λοιπόν, συντονιστείτε στο ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή, στις 9:15 το πρωί.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!