TV BITS

Περί Ορέξεως: Καλεσμένη η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Θεολόγου

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού μαζί σας κάθε Σάββατο απόγευμα στις 16:00.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους προτάσεις, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν γεύσεις από εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

 

Μια συνταγή είναι πετυχημένη όταν ο δημιουργός βάζει φαντασία, γνώση και αγάπη. Αυτό κάνουμε και αυτή την εβδομάδα στο Περί ορέξεως. Η δική μας συνταγή περιλαμβάνει το πιο βασικό συστατικό… τους ανθρώπους. Τους καλεσμένους μας που τους διακρίνει το  πάθος και το θάρρος.

 

Αυτή την εβδομάδα μαζί με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού έρχεται να προστεθεί και ένα τρίτο σερβίτσιο για μια γυναίκα που τάραξε την πολιτική σκηνή της Κύπρου.

Η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Θεολόγου μιλάει για την απόφαση της να ηγηθεί πολιτικού κινήματος. Την σχέση της με τον Γιώργο Λιλλήκα, τις δύσκολες στιγμές της στην Βουλή, το ρόλο της ως μητέρα και αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Περί Ορέξεως το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!