TV BITS

My Style Rocks: Άγριος καβγάς Παναγή και Αλεξανδράκη [βίντεο]

Ο... κακός χαμός έγινε χθες στα πλατό του My Style Rocks, όταν ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στις  Τζόρτζια Παναγή και Δήμητρα Αλεξανδράκη, τις δύο νέες παίκτριες που αυτή την εβδομάδα μπήκαν στο παιχνίδι.

Η εμφάνιση της Κορίνας Αδραμιτίδου στάθηκε αφορμή να τσακωθούν η Τζόρτζια Παναγή και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


Ολα ξεκίνησαν όταν η Τζόρτζια Παναγή έκρινε την εμφάνιση της Κορίνας, υποστηρίζοντας ότι το outfit της δεν ταιριάζει στο Κάιρο, θέλοντας ένα πιο ‘80s style. «Αρχικά, πριν να βάλεις το από πάνω μου θύμισε λίγο κινέζικο, δεν ξέρω γιατί», είπε η Τζώρτζια Παναγή και πρόσθεσε: «Μπορεί να κάνει λίγο ότι πας να πάρεις παραγγελία από κάποιο εστιατόριο. Για Κάιρο, το φανταζόμουν πολύ διαφορετικό. Λίγο πιο 80’s στιλ το’ χω στο μυαλό μου. Αυτό δεν μου κάνει καθόλου Κάιρο εμένα. Είσαι πολύ ωραία, πολύ στυλάτη, αλλά όχι για Κάιρο. Θα σε σταματήσουν σίγουρα στο αεροδρόμιο να σε ρωτήσουν “Είσαι κάτι; Πας κάπου;”. Μου κάνει περισσότερο η Αίγυπτος για 80’s. Με τζιν και τζάκετ».


Την ώρα που η Τζόρτζια έκανε την κριτική της και η Κορίνα με την Κατερίνα Στικούδη σχολίαζαν τα λεγόμενά της, η Δήμητρα Αλεξανδράkη ζήτησε να παρέμβει. «Συγγνώμη που διακόπτω», είπε προς την συμπαίκτριά της στο My Style Rocks. «Ότι λες είναι άκυρο! Σταμάτα να μιλάς», πρόσθεσε.


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που φήμες την θέλουν να καβγαδίζει στο επερχόμενο gala με τον Στέλιο Κουδουνάρη, θέλοντας να κάνει χιούμορ με το outfit της Κορίνας άρχισε να μιλάει κρητικά, καθώς της θύμισαν κρητική παραδοσιακή φορεσιά.

Η Τζόρτζια ακούγοντας τη Δήμητρα, την αποκάλεσε «βλαχάρα» και τότε άρχισε ο καβγάς. «Δηλαδή, αποκαλείς τους Κρητικούς βλάχους;» την ρώτησε η Δήμητρα. «Όχι, εσένα!» της απάντησε η Τζόρτζια.


«Και κατηγορείς τους κρητικούς ενώ εσύ είσαι από την Κύπρο και μιλάτε πολύ χειρότερα;» και πρόσθεσε: «Σε ενόχλησε η προφορά που έχουμε εμείς στην Κρήτη και λες βλαχάρα; «Θες μ@δομ@νι, πάμε μ@δομ@νι!», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks άκουσε σκληρή κριτική από τον Στέλιο Κουδουνάρη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!